Сладко ми преобръщаш Живота,
Шмунгелче малко...
Толкова мило
ме преобръщаш, че
в смях невинен превръщам се...
Вече съм весел смешник...
Как съм могъл
досега дa бъда толкова тъжен...???
Хайде, Ела!!
Весели се!!!
Със тебе сме на най-прекрасния от всички карнавали...
Просто
дръпни
завесата...
© Кирил Бачев Всички права запазени
В голямо закъснение съм, но и в голямо извинение
Това е много сладко
Голяма си свежарка, да знаеш