За теб ми беше тъжно до днес, когато
проверих си картата в банкомата
и оказа се, че навреме
заплатата ми са превели.
И в първия срещнат магазин
една петдесетачка си замина
за едно, на пръв поглед, ненужно сако.
Оказа сe обаче - нужно е било,
за да разбера колко си струват всички мъжки индивиди,
които зад стената на сърцето ми искат да видят,
но все пак евтино търгът за мен да им излезе.
По ме радва от тях сакото с ръбче извезано.
За толкова хладнокръвна, моля, не ме мислете!
Толкова дрешки минали са ми през ръцете,
не разочарована от мъжката неблагодарност,
а чудейки се как още внимание от тях да си открадна.
27.11.2008 г.
гр. Пловдив
© Събина Брайчева Всички права запазени
/оценката не е от мен/