Обичам всеки сантиметър от теб.
Всеки един твой жест или усмивка.
Обичам всичките ти настроения.
Всички емоции и изречени думи.
Обичам всичко в теб.
Всичко, което ми даваш.
Толкова пъстро и лудо.
Достатъчно да ме прави щастлива цял живот.
© Мария Величкова Всички права запазени