Щастие във мене се роди!
Щастие, което ти ми подари!
С усмивка срещам твоите очи,
копнежи чувствам - истински си ти!
И наш`те срещи, най-случайни,
пробуждат помежду ни чувства трайни.
Съдбата ни решила да ни събере,
какво ще стане за да разбере!
И даже тъй - като на игра,
май нещо случва се и не е шега!
И край не искам аз да има -
искам да е вечно лято, а не зима!
© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Всички права запазени