Утрото е моята усмивка,
красотата, търсеща деня!
Толкова прекрасно е, че няма
по-красиво нещо на света!
С него раждат се мечтите светли,
то очаква ни за нов живот,
най-обичам изгревите цветни
в този син прекрасен небосвод.
Те напомнят ми, че теб те има,
че си слънцето във моя ден,
в стиховете ми донасят рима,
любовта, която е за мен.
Всеки изгрев е едно начало,
със сърцето го усещам аз.
Щастие безкрайно, разпиляно
от небето, идва в този час.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени