Щастието е там навсякъде ,
гледа с усмивка всяко дете.
Е добре ,хванахте ме ,
не при всеки то се спира,
а то само си избира.
До сега аз не знаех това
и го открих в далечна ръка!
Поука:
и сега за всички деца,
има различни хора по света,
но щастието се крие в една прегръдка,
нежна и топла
в едни очи пълни с изкри ,
не е важно колко приятели имаш и един да е
ако е истински щастието ще е винаги до теб!
© Дарина Христова Всички права запазени