Казват, че било във нас,
трябват грижи да порасне,
не разбрах – То или Аз,
нещо все не ми е ясно.
Искам днес да съм щастлива,
точно днес и в този час,
но експресното поливане
го остави с дрезгав глас.
После дълго боледува,
кашля, киха и мълчи,
знам, че хич не се преструва
и сърдито ме следи.
А какво от мене иска –
малко обич, топлина,
взех от Слънцето завивка
и веднага оздравя.
© Ивон Всички права запазени