Не е обичане това. По-истинско е!
Дори когато си щастлив, за тебе ме боли!
Усещам те дълбоко и те има...
Там, където няма никой друг, си само ти!
Щастлива съм, че имам те... (навсякъде).
Закъснях за обич, но за истини - не съм.
А ти си нещо истинско и цяло.
Приемам те веднъж. Като един.
Храниш ме. И не със любовни копнежи.
Слабостта ти ме храни със сила.
Единствен си. Най-истинският от стремежите,
които душата ми е някога родила.
Щастлива болка има ли?
Има! Аз ти казвам.
Усещам я във възхуда, когато си до мен.
А ти си винаги. Като прокажена... И ти си злият Дявол
... ( по-слабият от мен).
© ТтТтТтТтТ Всички права запазени