Разлях се в мечтите -
превърнах се в мак!
Погалих си дните,
после ситния мрак...
Разгърнах дъгата
и едничко разбрах -
че е малка тъгата,
щом не си в прах!
И щастлива тогава,
аз ей така полудях...
Сега съм лилава...
В пеперуден замах!
© Ивелина каменова Всички права запазени