Щастливците умират от „сърце"
"Щастливците умират от сърце..."
Много тъжна истина от един невероятен филм! - "The. Bucket. List"
С Джак Никълсън и Морган Фрийман... Гледайте го...
Определено си заслужава!...
Не искам да дотягам във смъртта...
Сърцето си бих пръснал на парчета!
Като стихия!... Или кротко ще заспя...
Тъжно е човек, когато крета...
Двубой не искам в твоята душа
между мисълта на тягостното чувство
и светлия стремеж на Любовта!...
Да умра достойно е изкуство...
Ще изгоря!... Във залезния мрак...
Сбогуването знаеш, не обичам!...
Дочакай ме!!!... Ще се завърна пак...
И всяка нощ в съня ти ще надничам...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
то, вече съм си на билото...идва време за спускането...
поздрави!