Ще бъда лъч в красивия ти ден,
със миглите ти който си играе,
а твоят смях, от ласки сътворен,
ще стигне до живеца на безкрая!
И в мораво щастлива светлина,
докосвайки ме с устни на момиче,
ще се превърне звездната река,
в която потопен, ще те обичам!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени