Ще бъда винаги до теб.
Ще те обичам и ще те пазя.
Прости ми,
че казвах, че в краката ти лазя.
Ще бъда до теб,
ще изтривам с устните си всяка сълза.
Ще бъда до теб,
зная, поне малко ще се зарадваш на света.
Ще бъда до теб,
когато си самотен.
Ще прегръщам изгарящото ти тяло.
А когато душата ти мрачна пропада,
ще направя всичко за теб
красиво да е,
нежно и бяло.
Ще бъда до теб,
когато от болка трепериш.
И ще те топля с горещи сълзи.
Ще бъда до теб, когато си тъжен,
ще накарам душата ти да блести.
© Радена Всички права запазени