Ще бъда ли за теб онази,
която в сънищата виждаш,
на изгрева да ме разказваш
и под дъжда със мен да тичаш.
Ще бъда ли за теб онази,
която с птиците те следва,
със вятъра за теб приказва
и носи слънцето във шепи.
Ще бъда ли за теб онази,
която във душата ти наднича
и във сърцето си ще пазиш
магията на нейното обичане.
© Евдокия Иванова Всички права запазени
Поздравления!
Прегръдка!!!