Ако събера всички спомени
и ги умножа с най-близките мечти.
Ако извадя всички съмнения
и ги разделя на най-далечните тъги.
Ако истината е неизвестното,
а лъжата едно наум...
Ще бъда ли щастлива,
ако получа нула?...
© Веселка Стойнева Всички права запазени
Поздрави и от мен!