Ще бъда с теб до края, запомни го,
ти част от мен си – по-добрата.
Не мога друга да обичам, разбери го,
не зная как, но ти си ми в главата.
Ще бъда с теб навсякъде, където искаш
и в глад и в студ, в охолство и в разруха,
обичам те и знам завинаги, че ти ми стигаш
без тебе няма смисъл да живея, все едно съм в трета глуха.
Ще бъда твоя сянка и пазител,
не ще ме виждаш, но подкрепата ми ще усещаш,
ще те прегръщам нощем във съня ти топъл
и може би.....отново ти ще ме поискаш
© Борислав тодоров Всички права запазени