Ще се сгуша плахо във душата ти,
притихнала до твоята нежност.
Ще се разтапям в топлината ти –
дълго, бавно и безбрежно.
И косите ти ще галя –
леко, със усмивка тиха.
Ще потъвам във очите ти.
В душата ти ще бъда скрита.
И ще бъда цяла,
най-накрая –
ти и аз в безкрая.
© Mirabella Всички права запазени
Благодаря ти, Иван!