3.10.2009 г., 13:09 ч.

Ще дойда... 

  Поезия » Любовна
760 0 15

Ще дойда като ураганен вятър,

понесла бурите на рамене

и спомена на циганското лято

в косите си от огнено море.

 

Ще нося във ръцете си жарава...

и огъня на влюбени сърца,

с дъха на китната морава

и цветове от пъстрата дъга.

 

Ще дойда като бяла зима -

кристално чиста... с много снегове.

Любов и топлина във теб да има,

ще покориш стихиите в мойте светове.

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??