Ще дойда в офиса ти само по парфюм
Тази пролет, мили,
вече ме побърква!
Феромоните ми - всички
взеха да превъртат.
Страх ме е да мина
близо до съседа.
Все с глава ми кима,
в пазвата ми гледа.
Щом оправя букла,
мислят, че флиртувам.
Казват, че съм "кукла",
дори да си кротувам.
И неволно да преметна
в близкото кафенце крак.
Някой все ще сметне,
че му давам знак.
Явно съм неустоима
- дива, с рядък чар.
Идвам да намина,
с неочакван дар.
Знам, ще кажеш, скъпи,
"Нямаш капка ум!",
но сега ще дойда в офиса ти
само по парфюм!
© Светла Асенова Всички права запазени