ЩЕ ДОЙДЕ УТРОТО
Ще дойде утрото
на светлата си колесница,
развяло пурпурния светъл плащ,
ще лъхне с ведрината си
в помръкналия губер на полята.
Ще залюлее люлката си пролетният ден,
в зениците му светлина ще блесне
и с песента на птица ранобудна,
сърцето ми за тебе ще запее.
© Иван Хаджидимитров Всички права запазени
Поздрав!