Ще идваш
и ще си отиваш...
До кога?!!
От моят свят,
като завезда проблясваща
във мрака.
Ще ме докосваш с твоите лъчи,
пак отдалеч,
скрил се, както винаги
зад облъчето в мрака.
И ще те търся,
аз отново,
нощ и ден.
И ще изгарям от любов
да те прегърна.
Сълзи ще роня...
Ще проклинам този ден,
в който моят свят
наопаки обърна.
Как искам да крещя!
Да плача!
Но боли...
И болката е толкова голяма,
че няма вик по-силен от това,
да си остана пак така смълчана...
© Нели Р Всички права запазени