09.10.2008
На ми задавай глупави въпроси,
презрението в очите ти се вижда!
Недей ме карай да си прося,
от твойта обич, даже и троха не искам!
Не си мисли, че съм безлична!
Всички други виждат ме в цветове!
Към теб да бъда безразлична
пожелах си, но така и не успях...
Недей си пожелава да ме няма!
Желанията сбъдват се, и някой ден,
ще ме поискаш, но ще бъда отлетяла...
Сега съм тук, а утре другаде ще бъда.
А ти ще търсиш и ще искаш да си с мен,
но няма да ме има, ще съм вече друга
и друг ще бъде обич в моя ден...
© Erato Eratova Всички права запазени