Лека нощ, моя тъжна звезда!
Сама съм, а така ми се обича.
Няма как сега да ти звъня.
Не бих понесла твойто безразличие.
Лека нощ, моя мисъл прекрасна!
Кажи ми, че мислиш за мен.
Вън небето е приказно ясно -
като надежда за идния ден.
Лека нощ, моя мъничка обич!
Още виждам твойте очи.
Наум те прегръщам и стоплям.
На километри с мен поплачи.
Лека нощ, моя тиха надежда!
Без тебе е празна нощта.
Ще забърша сълзите небрежно
и ще ми мине... когато заспя.