18.09.2008 г., 19:39 ч.

Ще ми мине 

  Поезия » Любовна
690 0 3
Обръщаш ми гръб. Не ми говориш.
Наистина ли всичко се изпари?
Дори не искаш с мен да спориш.
Не те интересува, че ме боли.

Отиде си. Дори не каза защо.
Просто студено ми го заяви.
Остави сърцето ми само.
Не искаш вече моите очи.

Знаеш ли, ще те преживея.
Ще се науча да живея и без теб.
Може да губя да не умея,
но мога да вървя напред.


20.10.2002г.
гр. Сопот     

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??