15.01.2007 г., 20:41 ч.

Ще мога ли? 

  Поезия
1061 1 1
Ще мога ли без тебе да живея,
без нежния ти глас?
Ще мога ли без теб да се усмихвам,
загърбвайки разбитото сърце?
Ще мога ли без теб да бъда силна,
прикривайки напиращите в мен сълзи?
Ще мога ли без теб да бъда мила,
не чувствайки любовта и ласките ти?
Ще мога ли... та нали
аз живея, защото чувам  гласа ти;
усмихвам се, защото сърцето ми е твое;
силна съм, защото мисълта за теб ми дава сили;
мила съм, защото имам любовта ти
и отново питам:
ще мога ли без теб?!?
Не, без теб не мога и
може би никога няма да мога...

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не, без теб не мога и
    може би никога няма да мога..."

    Никакво отчаяние...Можем разбира се,всеки може без някого...Поздрави за стиха от мен!
Предложения
: ??:??