12.01.2005 г., 18:06 ч.

Ще можем ли? 

  Поезия
1063 0 1

Да те обичам -

май не стига!

Аз всеки ден греша

бездарно, глупаво и диво

и пак оная самота…

Да те обичам –

май не стига!

След споделеното

понякога се раждат планини…

Дали ще можем

да намерим сила

и стигнем до върха им

без да ни боли…?

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??