4.03.2022 г., 9:43 ч.  

Ще нарисувам твой портрет 

  Поезия » Любовна
238 0 0

   

Ще нарисувам твой портрет

 

Ще нарисувам твой портрет,

ще бъде толкова изящен.

Навън е нощ – един без пет,

портретът ти ще е прекрасен.

 

Ще ползвам маслени бои

и светлината лунна, нощна,

ще греят твоите черти,

усмивката ще е разкошна.

 

Нощта отвън ще превали,

аз ще рисувам, без да спирам,

и само с  нощните звезди

във всеки цвят ще те намирам.

 

Ще те рисувам до безкрай

и чак до утрото красиво,

денят ще те посрещне, знай,

с признанието мълчаливо.

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??