Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Кротка, бяла като свещ, в леглото
ще извивам безсрамно голите бедра.
Ще те предизвиквам, хапя с охота
и ще те чакам вечно сама...
Ще навлажнявам устни, свещи ще паля.
Ще стискам силно чаршафа в дланта!
Ще плъзгам ръка и ще галя
привидно твойта ръка ...
Ще те чакам все така разкрепостена,
ще те мамя към моето легло.
Какво по-хубаво от нощ споделена?
От голо тяло, чакащо тебе само ?
© Надя Стоянова Всички права запазени