Когато се отчаеш, залинееш
или тъга те навести.
Когато вече забравила си да се смееш
и мъка и старост тежат на немощни плещи.
Когато радостта на миналите дни изпепелява.
Когато горчивината те обземе.
Не се страхувай... Не съжалявай.
Смъртта от мен ще те отнеме.
А когато дойде време
душата ти към небесата да полети...
за мене
Вечна ще си Ти.
*********************************
Само си спомни...
Че там дето примигват старчески очи,
някога танцували са хиляди звезди.
© Николинка Кирилова Всички права запазени
Че там дето примигват старчески очи,
някога танцували са хиляди звезди."
Поздрав за творбата и хубав ден!