Ще пиша вечно!
Дори да спра да виждам,
красотата ще усещам със сърцето си!
Дори да спра да ходя,
ще обхождам аз Вселената с очи!
Дори да онемея,
ще говоря аз чрез свойте листи!
Дори да спра да дишам,
след мене ще останат мойте стихове!
Затуй
ще пиша вечно!
© Илияна Димитрова Всички права запазени