Ще си мисля за тебе...
Когато остана сама под това тъмносиньо небе.
Накъдето и вятърът ме отвее...
и аз ще съм с тебе!
Нанякъде из света и аз ще поскитам.
Изгревът ме привлича, дърпа, завлича...
Само да не бе животът тъмната багра...,
тъмната багра, която сега виждам!
Нанякъде по света и ти ще се скиташ.
Западът ще привлича, дърпа, завлича!
Само да не те сграбчи животът със примка...
И не забравяй, че те обичам...
Ще мисля за тебе
когато остана сама под това тъмносиньо небе.
Накъдето и вятърът ме отвее...
и ти ще си с мене!
© Кейтлин А. Всички права запазени