Тръгвам си от теб сега,
трудно е да водя със себе си борба,
не, не съм спряла да те обичам,
просто уморих се след теб да тичам!
Няма кой да разбере това,
как се срещнаха очите ни в мига
и тези искри така запламтяха,
и в един ритъм сърцата затуптяха!
Но ти не беше сякаш готов,
своя избор промени, НЕ от любов,
хорските думи постави на преден план
и усетих как отдръпваш своята длан!
Върви... аз няма да те спирам,
парчетата след теб бавно ще събирам
и благодарна ще ти бъда някой ден,
че нямаше смелост да останеш до мен!!!
© Милена Всички права запазени