14.10.2015 г., 20:00 ч.

Ще си плащам 

  Поезия » Любовна
540 0 2

Дори да си грешка те искам,

пък после ще си плащам цената!

И никак няма да съжалявам!

Ще затворя след тебе вратата,

 

ще легна по гръб на леглото

и ще гледам нагоре в тавана,

поне час ще се усмихвам -

преродена, луда, размечтана.

 

Натежало до болка от щастие

сърцето ще беснее след раздялата

и не ще го излъжа, че съм същата -

та нали още ще треперя цялата.

 

Ще минат дни докато повярвам,

ще се питам дали си бил истина.

Но когато една лятна буря удари,

то кой би я нарекъл измислена!

 

И на никого няма да кажа -

само дълбоко в сините ми очи,

щастието, че съм те получила

докато съм жива ще гори!

© Павлина Ненова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??