3.05.2013 г., 11:15 ч.

Ще стана пепел 

  Поезия » Любовна
798 0 1

Забранено е.
И толкова жадувано.
И истинно
от болката на допир.
Прегръщаш ме с поглед,
а аз съм цялата
             превърната в стон
от твоя дъх,
жигосал ме със топлата си
                                        нежност.
Ще стана пепел под дланта ти.
Докосвай ме сега!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??