21.08.2009 г., 20:41 ч.

Ще те чакам 

  Поезия
724 0 8

Ще те чакам

 

 

Днес казах на звездите, че съм твоя,

а те усмихнаха се само.

И звезден прах покри Покоя.

Луната смигна ми през рамо.

 

А вятър ми донесе мисли,

които шепнал си разплакан.

Дъжд заваля и  ме пречисти.

 Готова  съм... да те почакам...

 

 

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??