12.05.2016 г., 10:04 ч.

Ще те следвам ... 

  Поезия » Любовна
917 0 3

Ще бъда като твоя сянка,
ще те следвам навсякъде, навред,
дори да не усещаш моето присъствие,
помни, ще бъда там - до теб!
Когато си щастлив - ще се усмихвам,
когато ще тъжиш - ще помълча,
ще изчезвам, няма да ме виждаш,
но помни, ще бъда там - до теб!
Ще бъда като твоя сянка,
ще те следвам навсякъде, навред,
диханието мое ще усещаш,
ще искаш да съм с теб ...
Ще бъда като твоя сянка,
ще те следвам навсякъде, навред,
ще те чакам в мене да се влюбиш,
дори това, да бъде век!
И когато всичко осъзнаеш,
тихо ще поспреш при мен,
ще се превърнеш, ти, в моя сянка,
защото истински човек обича
веднъж в живота си, до гроб ...

© Албена Радина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??