Почивайте в мир, скъпи мои!
Тръгваш ли!? Почакай още малко -
остани.
Аз те помня,
недей ме забравя ти!
Виждам, че плачеш,
а пак си тръгваш.
Но аз не искам
и като тебе плача,
но аз те искам
и сърцето трепнещо прескача.
Ще те запомня
и пламенно ще роня
сълза след сълза,
тъга след тъга!
Аз ще те запомня, направи го и ти.
Aз не ще те прогоня от плачещо сърце
и несбъднати мечти.
Но ти си тръгваш
и другаде осъмваш.
А утрото от мене изтръгна
надеждата тука да те върна.
Само ми кажи:
Тръгваш ли!? Аз оставам още малко -
ами ти!?
© Никой Всички права запазени