Ще ти пристана...
в дланите на тишината!
В един-единствен миг
на живо откровение.
И неусетно,
фино-пясъчна ще заиграя
по пръстите на твоите копнежи.
А после,
ако искаш – запомни ме,
в секундите на липсите... по устните.
Непожелана – няма да се случа,
защото вятърът
ще ме превърне в спомен.
© Дочка Г Всички права запазени