Днес сърцето в мен се смее,
всичко виждам в шарен цвят,
и така ми се щурее,
че ми се върти чак свят...
Габърче сложих на татковия стол,
на баба скрих чорапите във скрина,
на мама във кафето сложих сол,
и си измих ръцете... във комина...
А всъщност всеки ден ми е така
и затова и викат ми Щурака.
Аз царят съм на всеки вид беля,
така поне ми каза вчера кака.
Ма много искам и да съм послушен,
но има тук един голяяям проблем.
Опитах се, но ми се видя тъй скучен,
а и безкраен този мой без щуротии ден...
29.01.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Благодаря с усмивка, Пепи 😊