Сила
Любов и болка, радост и тъга
Богатство нищета, очи и слепота
Буря и покой, вик и тишина
Това е силата на любовта
Жар и пепел, огън и вода
Гръм и облак, мир или война
Дете и свобода, мъж или жена
Това е силата на гибелта
Болката я няма, тук е любовта
Виждах аз във тъмнина
Пепелта донесох със тъга
Това е силата на ревността.
юлиано
© Юлиано Кръстев Всички права запазени
Поздравления за невероятния стих, Юлиано!!!