Зимата... дойде през Юни!
Аномалия ли!? Кой да каже?
Май зависи от това!?
Който има влас, глави да реже...
А ние, простолюдието...
попара да ядем и не защото
гладни сме за нея...
а защото нямаме права, себе си да защитим.
Тука всичко се Продава...
даже да си "Откровен"
Ако нещо се наложи, в грях
ще бъдеш обвинен.
А силата да бъдем"Откровени"
тя мит е... в нашата Страна.
Българи сме! Мачкани от всички
не за друго а за туй че вярваме във любовта.
"Специален поздрав"
за всички... те си знаят за кой!
© Ангел Всички права запазени