Когато в нас запее любовта,
крилата на мечтите ни са бели,
когато ни гостува любовта,
навред запяват рози разцъфтели.
Когато в нас запее любовта,
горчивото в сърцата ни умира,
когато ни гостува любовта,
доброто само в нас пулсира.
Когато в нас запее любовта,
от облаците слънчев дъжд вали,
когато ни гостува любовта,
прощаваме и непростимото дори.
Когато в нас запее любовта,
превръщаме се в ангели небесни,
когато ни гостува любовта,
най-трудните победи стават лесни.
© Кръстина Тодорова Всички права запазени
Пожелавам ти много любов
и щастливо сбъднати мечти!
БЪДИ!