Надежда имам си в сърцето,
усмивка ведра на лицето.
Волно рея се в мечтите,
слънце грее ми в очите.
Вярвам още в доброто,
смело боря се със злото.
И предателства и злоба,
тровят моята душа с отрова,
но си казвам час по час
всичко мога да преодолея аз!
Любовта ми дава сила
да прощавам и да давам
Хей, хора аз никога не се предавам!
© Маги Всички права запазени