Моят красив и чувствителен мъж
сила и смелост ми дава,
топли ме с ласки, полива ме с дъжд,
в своята нежност ме сгрява.
Моето силно и мило момче,
зная, че все ме обича,
даже да стъпя накриво с краче,
пак със любов ме облича.
Силният мъж със момчешко сърце...
© Неземна Всички права запазени