На сина ми Тони
Моето малко момче
вече е станало мъж -
няма протрити колене...
Как порасна изведнъж!
Струва си всяка секунда,
всяка пролята сълза,
всяка безсънна минута,
всяка радост и тъга.
Щом като думата „ Мамо”
все така нежно звучи,
пред мене изникват само
две скъпи топли очи.
© Зл Павлова Всички права запазени