Купена.
Оригинално...
Отново изпълващ,
отново изпълващ мълчанието ми...
с целофан.
Напръскана със синьо... роза.
Боядисана искреност?
Цветна самотна вечер.
Лъжа с подходяща панделка.
Ела... ела, нека те прегърна,
понеже
искам и тази нощ да съм сама.
© Рая Борисова Всички права запазени