14.11.2008 г., 23:38 ч.

Синьо 

  Поезия » Бели стихове
574 0 1
Синьо е морето.
Сини са сълзите ми,
сухите сълзи от пепел...
Син е дъхът ми, замръзнал от студа...
Сини са очите ти -
дълбоки, прозрачни, големи ...
Сини са ръцете ти -
студени, нежни и слепи.
... И в син водопад разпръсквам
мечтите си, в които
отдавна вече не вярвам...
Синьо е небето ни...
Сини са чувствата, кръвта и огъня...
Синя е душата ми - разпокъсана от думите.

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спря дъха ми... Страхотно е... Нямам думи да продължа...
Предложения
: ??:??