Той е слънчево момче!
Със сладичко лице
и добро сърце!
От малък е талантливо юначе!
Креативен в своите задачи!
Умения показва безчет
и е често първенец!
Благ по душа и любвеобвилен в духа!
На мама – закрила,
и на тати – гордостта!
Щастие-красиво,
небесна пъстрота!
Умее да разсмива
и да носи светлина!
В училище е умен,
стреми се и да е разумен!
С приятели обича
да се забавлява,
да общува,
и да разнообразява!
Обича да е смел,
и да има своя цел!
Спорт и издръжливост – тренира,
за да бъде винаги със сила!
12.05.2024
© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени