Трудна работа да оцеляваш,
в България все роб го раздаваш,
може само да се съществува,
понеже правосъдието ни не струва.
Колкото и комисии в Европата да правят,
тук за прокурори престъпници поставят
и ето как мутри управляват,
ангария работим, парички не дават.
Все още съм под арест секретен
и животът ми без финанси е оплетен
от прокурорите, големи гадняри,
дето обслужват старите другари.
А без пари любов не съществува,
поне презерватив трябва да се нахлува,
когато и 20 ст. не притежаваш,
любов с ръчичка само заслужаваш.
© Владимир Христов Всички права запазени