Сиво, безлично отронва се времето,
отвратителни нощи и дни,
отдавна изгнило е семето,
всичко у мене изтлява, боли.
Работа ме притиска до стената
постоянно, неуморно, безспирно,
трохи взимам, не заплата,
нещо е стиснало гърлото силно.
Не желая радост или отплата,
стига ми да изчезне сивото от делника,
допивам новата горчива чаша,
сърцето съм оставил в хладилника.
© ShamelessDreams Всички права запазени