Сказания на пълнолуния
Усмивка,
погледи,
въздишка,
желания и топъл дъжд.
Отмити чувствата на ревност
и стара грешка,
наведнаж.
Копнежи светли,
прегръдка нежна,
мечти-реалност,
любовен стих,
ръце обвити,
дъх на лято,
слети в трепет,
с глас тъй тих.
Елексир във пълна чаша,
пълнолуние,
звезди.
Сякаш някой ни поднася,
в таз поема, аз и ти.
© Елеонора Крушева Всички права запазени